Novaka čekam podno plaža Brasila

Sport,

Autor:

2 komentara

De ćeš za doček Nove godine, bogoče, de e naibolje?

Ta neka rečenica vrste upitna postavlja se bogocu u vremenskom periodu od nekoliko poslednjih dana, daem odgovor metodom repeticie „Nači idem podno plaža Brazila, da se provedem po plažama sačinjenih od peska i podelim par fazona vrste fudbalskih uz izazivanje povika ave ave Pantela probaci mu kroz noge“.

Već divim da se pitate „Šo, bogoče, ne slaviš praznik u maici Srbii nego ideš lokacie inostranstvo?“ Tosam odlučio kacam s Žigarom slavio praznik zvan nova godina po beograckim klubovima, bilo to neko vreme igranja u voljenom klubu i doba neiskustva (nači niko se naučen nie rodio).

Nači beogracki klubovi šo se bave organizaciom dočeka traže tu neku cifru iz kategorie nerealnih, žemka Žigari „Naći Žigataru, mož platimo putovanje u neku zemlju da se provodimo nekolicinu dana uz opianje i plođenje stranih bičarki za ovai novac.“ Nie Pantela osoba vrste stipsa, al’ ćene da bude budala. Bacam pogled na plakatima šepi u fazonu: „Dođite kod nas na žurku iz kategorie nezaboravnih, ima bude piće i has celu noć.“ Zaebo se bogotac kaje bio mlađani dečak, nie znao kako to funkcioniše, stoga iam potrebu da podelim s višemilionskim fenstvom koe me prati.

Svakako dae lepo kace divi neki novi grad, kace slikaš pa se kaci na feisbuk uz prštanje laikova i komentara, ovi šo su bili u nekom klubu zavist uz unutrašnji monolog: „Šo sam ja bio u klubu vrste noćnom, biloe zagušljivo i dosadno, a potrošio sam repa koliko i ovai šo e išo lokacie Prag?“

Bogotac će da žeka – zato šo si ljomber koi troši evropske novčanice samo za novogodišnju noć. Pravi ploditelj ne čeka novogodišnju noć da se provodi, ameno.

Pošaljite komentar 

Komentari (2)

  • Marko

    “Tosam odlučio kacam s Žigarom slavio praznik zvan nova godina po beograckim klubovima” Ahahahaha vrh!

  • Zika

    Jel i dinar evropska novcanica?

Pošaljite komentar

Najčitaniji blogovi

Sorry. No data so far.

Najviše komentara

Sorry. No data so far.