Srbia će pobedi, Kroasani nas se plaše

Sport,

Autor:

3 komentara

Svakako dase dešava tai neki meč decenie lokacie Zagreb podno Maksimira. Tekma kategoričnosti biti il ne biti za reprezentaciu Srbie, Kroasani se primili ko Žigara na enigmatsku zabavu vrste osmosmerka, Mihara smirio dečkiće u fazonu „Nemoj padate u vatru, ima da sagorite ko šibica kaje Pantela kresne da pripali tobako iliti cigaru u trenutku opuštanja“.

Osećai bogoca e da će se desi čudo, daće dečkići u dresu sa grbom Srbie na grudima da ostvare triumf iako su svi u fazonu „ima da nas naguze Kroasani divi Modrić igra u ekipi Reala, Mandžukara za Baern matira goše“ i tako to.  Sigurno dase postavlja ta neka interpukcia sorte upitna: “šo to misliš bogoče, koa ti e argumentacia?“. Argumentacia mie da Kroasani imaju osećai vrste strah od sportista maike Srbie. Šurimo ih u sportovima vrste košarka, vaterpolo, Đokara e naibolji terniser planete nači Kroasanske tenisere jede za obrok vrste doručak, u odboici ne postoe nači Žigara bi im bio naibolji igrač, u rukometu smo ih savladali kacu bili u top formi. Mora u nečemu i oni da budu dobri, mada i tu nisu neka klasa.

Pored sporta nači postoi ta neka ljubavna kategoria de Srbin plodi naikvalitetnie Kroasanke – Severinu, Nikolinu Pišek, Nina Morić jurila Jarića dok nie oženio Adrianu Limu, da ne spominjem kako su bogoca jurile(al ne voli to Bogotac, mnogo su šo bi reko Dejo – škrbave). Žigara se omrsio par puta lokacie Zagreb, vole kroasanke tu njegovu elokvenciu i stil, nema toga među muškarcima na njihovom tlu.

Još par interesantih poređenja šo nam Kroasani zavide –  mi triumfovali na pesmi Evrovizie, oni katastrofa, Srbin izmislio struju vrste naizmeničnu, oni plač, Srbin dobio nagradu vrste Nobelovu, Krosani patos. Da nastavim niz – kace opiči neka pesma vrste narodna iz maike Srbie loacie disko, Kroasani trans, kace emitue Srpska seria na hrvackim televiziskim frekvenciama to bude gledanost kategorie rekordna etcetera etcetera.

Nači da rezimiram šo bi se reklo – koliko god da smo loši, Kroasani nas se plaše, ćene tu da pomogne Miharina taktička zamisao, osim šo treba da smiri dečkiće da ne izgore u želji.
Pantela poručue – i ako nas pobede i dalje smo bolji, samo polako i TRI PRSTA, ĆIRILICA I MAIKA SRBIA!!!

Pošaljite komentar 

Komentari (3)

  • Nik

    Pa boje vas se svi kad se predstavljate takvin razbijačima.

  • Milford

    Tako je Pantela ploditelju rasni!!

  • Ivana

    Pa ovo je prejako, bravo!

Pošaljite komentar

Najčitaniji blogovi

Sorry. No data so far.

Najviše komentara

Sorry. No data so far.