Prvi mečevi na SP su pokazali da rukomet nije napredovao

Sport,

Autor:

0 komentara


Verujem da Alžir neće biti prepreka našim rukometašicama da dođu do druge pobede na SP. Alžir je ipak najslabija reprezentacija u našoj grupi. Našoj selekciji i žreb je išao na ruku, jer posle ovih da kažem lakših utakmica dolazi mečevi protiv težih rivala kao što su Brazil i Danska.

Devojke su uvidele svoje greške, a nadam se da će na utakmicama protiv Brazila i Danske pokazati da mogu do medalje.

Prošle su utakmice prvog kola i koliko vidim nije bilo iznenađenja. Favoriti su došli do pobeda. Pojedini utakmice kao što su bile između Crne Gore i Koreje, kao i Norveške i Španije su bile na dva gola razlike. Volela bih da bude iznenađenja na nekoj utakmici. Naravno, ne bih volela da naše devojke naprave neprijatno, već prijatno iznenađenje.

Prošli su mečevi prvog kola, a to mogu da ponovim kao što sam već rekla da rukomet nije napredovao. Možda je tek početak SP-a, pa su sve ekipe malo stegnute, ali nisam videla lepotu u igri. Nema ideja u akcijama rukometašica. Sve se svodi na veđ viđeno. Rukomet mi se sve manje sviđa, ali verujem da će u nastavku takmičenja da se podigne kvalitet igre.

Crnogorke, koje su jedne od najvećih favorita za zlato, mučile su se s Korejkama. To je bio sudar evropskog i azijskog rukometa, a Crnogorke su uz dosta muke došle do pobede. Ponavljam, prve utakmice znaju da budu teške. Derbi kola je bio duel između Norveške i Španije. Norvežanke su se namučile i nisu prikazale očekivanu igru.

Međutim, tek je prošlo prvo kolo i očekujem bolje igre u nastavku Mundijala.

Pošaljite komentar

Najčitaniji blogovi

Sorry. No data so far.

Najviše komentara

Sorry. No data so far.